Αρτοποιός - Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
https://bakery-pastry.gr/download-magazine/

102. Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018

Ο «αρτοποιός» υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα τεύχος ιδιαίτερα χρήσιμο στον επαγγελματία αρτοποιό-ζαχαροπλάστη. Κεντρικό αφιέρωμά του τα προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης, μια εναλλακτική λύση η οποία βοηθά αναμφισβήτητα στην εξοικονόμηση χρόνου και στην αποφυγή μεγάλου κόστους.

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Εκτενές ρεπορτάζ για προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης για την αρτοποιία-ζαχαροπλαστική
  • Παρουσίαση προϊόντων, γευστικών προτάσεων, νέων και τεχνικού εξοπλισμού
  • Γεύσεις από Ελλάδα: Ψωμί αμπολιαστό
  • Συνέντευξη από τον Xavier Puigarnau
  • Πως να ξεκινήσετε ένα αρτοποιείο
  • Συμβουλές για την ορθή απόψυξη τροφίμων
  • Κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, βασικά στοιχεία αγοράς και οικονομικά μεγέθη
  • Ψωμί από κατεψυγμένη ζύμη: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα
  • Συνταγές για νόστιμα ψωμάκια
 
teuxos
archive
 

Ο Αρτοποιός είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που πάνω από 20 χρόνια, εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2018 freshbakery.gr