Εκτενές ρεπορτάζ προϊόντων για μπισκότα & κουλούρια
Παρουσίαση προϊόντων, γευστικών προτάσεων, νέων και τεχνικού εξοπλισμού
Γεύσεις από Ελλάδα: Προζυμένιο ψωμί από τη Ζαγορά
Νέα της Ομοσπονδίας: Νέα και δράσεις των σωματείων της ΟΑΕ
Παρουσίαση mokpo: Όταν η φαντασία "παντρεύτηκε" τη δημιουργία
Τα οφέλη της σταφίδας
Πόση ατυχία υπάρχει μέσα σε ένα ατύχημα;
Διακετύλιο με άρωμα βουτύρου. Είναι ασφαλές;
Τρόφιμα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
Μπισκότα Σαμπλέ
Cookies Soft Chocolate
Μαλακά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας
Tropical Passion
Κουλουράκια με αλεύρι φακής (με μέλι & κανέλα)
Μπισκότα από αλεύρι χωρίς γλουτένη (τύπου digestive)
Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.