ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
Cover_108_332x438

108. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2019

Είναι γεγονός ότι κάθε σημείο επαφής του πελάτη με την επωνυμία ενός προϊόντος είναι κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του μαζί της & παίζει ρόλο στην απόφασή του να αγοράσει ή να συνεχίσει να αγοράζει ένα προϊόν. Δεν είναι επομένως παράτολμο να πει κανείς ότι η συσκευασία μπορεί να λειτουργήσει για την επιχείρηση & σαν πωλητής, μέσα στο κατάστημα.

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Εκτενές ρεπορτάζ προϊόντων για είδη συσκευασίας
  • Παρουσίαση προϊόντων, γευστικών προτάσεων, νέων και τεχνικού εξοπλισμού
  • Γεύσεις από Ελλάδα: Ντεβέτα προζυμένια με προζύμη από βασιλικό
  • Νέα της Ομοσπονδίας: Νέα και δράσεις των σωματείων της ΟΑΕ
  • Γιορτή Ψωμιού από το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων
  • Αρτοσκευάσματα με χρήση αλεύρων από όσπρια & πως αυτά εμπλουτίζουν το καθημερινό μας διατροφολόγιο
  • Αρτοποιός & Ασφάλεια: Γλιστρήματα, σκοντάματα, παραπατήματα και πτώσεις
  • Ο ποιοτικός έλεγχος και οι νομικές απαιτήσεις των υλικών συσκευασίας
  • Οι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες, γνωστές ως PFAS, απειλούν την υγεία μας
  • RITORDEUM, κάτι περισσότερο από ένα δημητριακό
  • Ψωμί με αλεύρι μούρων σε σχήμα κύβου
  • Ψωμί πικάντικο με ενεργό άνθρακα σε στρογγυλό σχήμα
  • Cheesecake
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2019 freshbakery.gr