ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
Cover_109_332x438

109. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2019

Μπορεί τα μαγαζιά με εποχιακά είδη αλλά και άλλες επιχειρήσεις να στολίζουν από νωρίς με λαμπάκια, αγιοβασίληδες και άλλα γιορτινά, αλλά η πραγματική έλευση των εορτών γίνεται αντιληπτή από… τις μυρωδιές! Όταν τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία αρχίζουν να φουρνίζουν βασιλόπιτες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και όλα εκείνα που κοσμούν κάθε ελληνικό σπίτι και τραπέζι, τότε ναι! Οι γιορτές είναι στο κατώφλι!

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Εκτενές ρεπορτάζ για να προετοιμαστείτε για τις γιορτές
  • Παρουσίαση προϊόντων, γευστικών προτάσεων, νέων και τεχνικού εξοπλισμού
  • Γεύσεις από Ελλάδα: Σιμιγδαλένιο ψωμί με κρασί
  • Νέα της Ομοσπονδίας: Νέα και δράσεις των σωματείων της ΟΑΕ
  • Συνεδρίαση της ΟΑΕ στην Κόρινθο
  • Συνέντευξη από τη Managing Director της Europain, Marie-Odile Fondeur
  • Γλιστρήματα, σκοντάματα, παραπατήματα & πτώσεις
  • Cranberries: Το χρώμα στα αρτοσκευάσματα
  • Αναγραφή χώρας καταγωγής τροφίμων-Τι ισχύει
  • Βυνοποιημένη ζύμη, το φυσικό βελτιωτικό των ψωμιών
  • Προζύμι Βασιλικού
  • Αγιορείτικο Χριστόψωμο
  • Κορμός Σοκολάτας
  • Παραδοσιακό Ιταλικό Πανετόνε με σταγόνες σοκολάτας
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2019 freshbakery.gr