ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
Cover_112_332x438

112. Μάιος – Ιούνιος 2020

Το διάστημα που διανύσαμε ήταν μια ευκαιρία για ανασύνταξη. Ήταν η αφορμή για να σκεφτούμε αλλιώς, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Δοκιμαστήκαμε ο καθένας διαφορετικά αλλά και όλοι μαζί απέναντι σε μια κατάσταση που άλλαξε πολλά. Όμως, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με δύναμη και πλέον αισιοδοξούμε για το μέλλον. 

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Έρευνα: Οι συνέπειες του κορονoϊού στον κλάδο της αρτοποιίας
  • Ρεπορτάζ Αγοράς: Φούρνοι Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής
  • Γεύσεις από Ελλάδα: Νησιώτικο σιμιγδαλένιο ψωμί με πετιμέζι
  • Έρευνα ΟΑΕ: Ο Φούρνος της Γειτονιάς & η τάση των καταναλωτών
  • Άρτος & Καταναλωτής: Όροι ανταγωνισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη
  • Κίνδυνοι και μέτρα κατά του κορονοϊού: Ένας ορθολογικός οδηγός
  • Υγεία και ασφάλεια σε προϊόντα ζύμης
  • Covid-19 και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Βραστές ζύμες: Το κοινό μυστικό της φρεσκάδας των ψωμιών
  • Ψωμάκια με άρωμα πορτοκαλιού
  • Triple Lemon Cake με βουτυρόκρεμα λεμονιού και γέμιση lemon curd
  • Ηπειρωτική κασόπιτα Πωγωνίου
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2020 freshbakery.gr