ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
105. Μάρτιος - Απρίλιος 2019

105. Μάρτιος - Απρίλιος 2019

Οι προτιμήσεις του καταναλωτή αλλάζουν όπως οι εποχές. Και αφού διανύουμε ήδη την άνοιξη και μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με το τεύχος 105 και κεντρικό αφιέρωμά του το παγωτό. Παγωτό όπως ανεμελιά, γλυκός εθισμός, απόλαυση!

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Εκτενές ρεπορτάζ προϊόντων για το παγωτό
  • Παρουσίαση προϊόντων, γευστικών προτάσεων, νέων και τεχνικού εξοπλισμού
  • Γεύσεις από Ελλάδα: Προζυμένιο ψωμί από τα Δερβενοχώρια
  • Συνέντευξη από τον Βασίλη Σκαρλάτο, διευθυντή ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ, Γαλάτσι
  • Συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος
  • Έκθεση ARTOZA 2019
  • Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο παγωτό
  • Κατηγορίες και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος
  • Τσουρέκι, το γλυκό ψωμί των εορτών
  • Πασχαλόπιτα με red velvet cake & πραλίνα ψηνόμενη
  • Βαρύ προζυμένιο σικάλεως με ολόκληρο κάστανο
  • Ψωμάκια πολύσπορα με χαρούπι και χαρουπόμελο
  • Ψωμί τριών δημητριακών με προζύμι φαγόπυρου
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2019 freshbakery.gr