ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
Cover_117_332x438

117. Μάρτιος – Απρίλιος 2021

Το τεύχος αυτό είναι ανανεωμένο, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προβολή προτάσεων και λύσεων για εσάς και την επιχείρησή σας.

Θα βρείτε αρκετά και ενδιαφέροντα άρθρα, προϊόντα και προτάσεις για το παγωτό, καθώς επίσης και παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και αγαπημένες συνταγές.

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Ρεπορτάζ Αγοράς για το το παγωτό
  • Χαιρετισμός του Προέδρου της ΟΑΕ, Μ. Μούσιου
  • Προϊόντα, νέα του κλάδου και τεχνικός εξοπλισμός
  • Overoll, στο κέντρο της Αθήνας μύρισε κρουασάν
  • Παγωτό, είδη βάσεων γάλακτος
  • Υγιεινή και ασφάλεια στο soft serve παγωτό
  • Back to Basics - Βασικές αρχές της αρτοποιίας
  • Βασικοί κανόνες ασφάλειας μηχανημάτων
  • Νηστίσιμο σορμπέ με ταχίνι
  • Cookies με βανίλια και σοκολάτα
  • Υδραίικα Αμυγδαλωτά
  • Λαγάνα
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2021 freshbakery.gr