ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος! ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
artopoios-baz_logo
 
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος!
 
 
Cover_121_332x438

121. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2021

Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς φτάνει στα χέρια σας με ενδιαφέρουσα ύλη, αποτύπωση του παλμού της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της ποιότητας της δουλειάς του αρτοποιού.

Ενδιαφέροντα άρθρα, απολογισμοί, συνταγές και πολλά πολλά άλλα.

 
 
 
 
diavaste3
 
  • Ρεπορτάζ Αγοράς: Ιδέες για τις γιορτές
  • Χαιρετισμός του Προέδρου της ΟΑΕ, Μ. Μούσιου
  • Νέα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος
  • Νέα της Αγοράς: Προϊόντα, νέα του κλάδου και τεχνικός εξοπλισμός
  • 34ο Συνέδριο της ΟΑΕ και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ
  • Συνέντευξη από την Καλλιόπη Αναγνωστή (Madame Gâteaux)
  • Σύστημα ιχνηλασιμότητας
  • Η δράση της μαγιάς στις γλυκιές ζύμες  των αρτοσκευασμάτων
  • Στάδια παρασκευής παγωτού
  • Panettone: Το ιταλικό γλυκό των Χριστουγέννων
  • Κουραστικές στάσεις σώματος
  • Συνταγή για Gingerbread bundt cake
  • Συνταγή για Καριόκα με ρούμι και μπαχαρικά
  • Συνταγή για Σπανακόπιτα χωριάτικη
 
teuxos
archive
 

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.

 
© 2021 freshbakery.gr