Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι γιορτή ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας.
Κρατώντας τα θετικά, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και να φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλα όσα έχετε ανάγκη να γνωρίζετε ως επαγγελματίες αρτοποιοί- ζαχαροπλάστες.
Χαρακτηριστικά του καλού παγωτού σε μια σωστή βιτρίνα
Μειώστε την καταπόνηση στο χώρο εργασίας σας
Έλεγχος αλλεργιογόνων ουσιών στα αρτοποιεία
Το Χαρούπι
Back to Basics - Βασικές αρχές της αρτοποιίας
Χριστουγεννιάτικες συνταγές με σοκολάτα
Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ είναι το εξειδικευμένο, διμηνιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Τα πάντα γύρω από τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, με όλες τις νέες τάσεις για ψωμί, σνακ, γλυκά, ροφήματα και παγωτό.