H συνταγή είναι από τον κ. Νίκο Λαμπρούκο
Pastry Chef, Διευθυντής του Τεχνικού τμήματος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα και αφρατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για 5-6 λεπτά.
Γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης με λιωμένη Copertura Fondente MEC3.
Αναποδογυρίζουμε τις φόρμες ώστε να μείνει μια λεπτή στρώση στην φόρμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 μέσα στις φόρμες και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε με το Semifredo τις φόρμες τοποθετώντας στο κέντρο μια μικρή ποσότητα VELVET BLUEBERRY VARIEGATO MEC3. Παγώνουμε στην κατάψυξη.
Τέλος κλείνουμε με λιωμένη Copertura Fondente MEC3, πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
0 servings