Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, για 4’ στην αργά και για 10’ στη γρήγορη ταχύτητα. Ξεκουράζουμε ελάχιστα, κόβουμε και πλάθουμε σε σχήμα λαγάνας. Κατόπιν, παγώνουμε το πλασμένο ζυμάρι τουλάχιστον για 4 ώρες, μέχρι να παγώσει τελείως.
Στη συνέχεια, το βουτάμε με προσοχή σε διάλυμα καυστικής σόδας 4% και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Στοφάρουμε για 20’ μέχρι να ξεπαγώσει η ζύμη και στη συνέχεια ψήνουμε χωρίς ατμό στους 230°C για 30’.
0 servings