fbpx

Print Options:

Muffins Raspberry-Ροδάκινο

Yields1 Serving

Η συνταγή είναι από τον Γιώργο Αποστολάκη, Τεχνικό Σύμβουλο Πωλήσεων, KENFOOD

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα King’s Cake
 470 g νερό
 400 g λάδι
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
 150 g raspberries
 150 g ροδάκινο
 βουτυρόκρεμα
βουτυρόκρεμα
 1000 g βούτυρο/μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
 1600 g ζάχαρη άχνη
 4 κ.γ. βανίλια υγρή
 4 πρέζες αλάτι
 12 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε αλαφρά.

2

Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως τη μέση. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο. 

3

Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει.

4

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.

5

Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και τη βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.

6

Βάζουμε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.