fbpx

Print Options:

Pavlova με ice vanilla filling

Yields1 Serving

H συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή, Pastry chef και υπεύθυνο τεχνικού τμήματος FOODSTUFF

ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
 1000 g Μίγμα ΚΙΓΙΕ MIX
 600 g Νερό καυτό (70°C)
 500 g Άχνη ζάχαρη
ICE VANILLA FILLING
 2000 g Κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
 1000 g Ice Vanilla Filling
 60 g Γεύση Βανίλια FOODSTUFF
ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
1

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.

2

Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.

3

Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.

ICE VANILLA FILLING
4

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.

5

Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.

Μοντάρισμα
6

Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.