Η συνταγή είναι από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ
Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.
Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
0 servings