fbpx

Print Options:

Ψωμί για διαβητικούς

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 1000 g Αλεύρι σικάλεως
 20 g Μαργαρίνη μαλακή
 30 g Μαγιά
 15 g Αλάτι
 600 g Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε στο ζυμωτήριο όλα τα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να γίνουν ζύμη.

2

Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη σε ανάπαυση για 20 λεπτά.

3

Κόβουμε σε κομμάτια στο επιθυμητό βάρος και στοφάρουμε 20 λεπτά στους 32°C και σε υγρασία 75%.

4

Ψήνουμε στους 180-190°C για 60 λεπτά, με ατμό