fbpx

Print Options:

Sorbet Fraise

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 1250 g Νερό
 1150 g Ζάχαρη
 110 g Πηκτικό 50άρι για φρούτα
 2550 g Φράουλες
 10 g Λεμόνι χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.

2

Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.

3

Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε. 

4

Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.

5

Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size