fbpx

Print Options:

Τούρτα καραμέλα – φουντούκι

Yields1 Serving

Η συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή
Pastry Chef, Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος FOODSTUFF

COOKIES CHOCOLATE
 1000 g Μίγμα COOKIES SOFT CHOCOLATE
 300 g Βούτυρο 82% (θερμοκρασία περιβάλλοντος)
 100 g Νερό
 250 g Φουντούκια σπασμένα
PREMIUM CAKE CARAMEL
 1000 g Μίγμα PREMIUM CAKE CARAMEL
 300 g Αυγό
 250 g Ηλιέλαιο
 200 g Νερό
ICE FILLING HAZELNUT
 500 g ICE FILLING HAZELNUT
 500 g Κρέμα γάλακτος 35%
 500 g Φυτική κρέμα
ICE FILLING CARAMEL
 500 g Ice filling caramel
 500 g Κρέμα γάλακτος 35%
 500 g Φυτική κρέμα
COOKIES CHOCOLATE
1

Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθεί. Ψήνετε σε φόρμα για 15 λεπτά.

PREMIUM CAKE CARAMEL
2

Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 με 50 λεπτά.

ICE FILLING HAZELNUT
3

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.

ICE FILLING CARAMEL
4

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
5

Σε μια μικρή φόρμα βάζετε ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε από κάτω με PREMIUM CARAMEL CAKE. Βάζετε να παγώσει. Στη μεγαλύτερη φόρμα που θα στήσετε την τούρτα γεμίζετε με ICE FILLING CARAMEL. Βάζετε στη μέση το παγωμένο ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε με το COOKIES CHOCOLATE. Καταψύχετε. Ζεσταίνετε το MIRROR CARAMEL στους 28 με 30 βαθμού κελσίου και περνάτε την παγωμένη τούρτα. Γαρνίρετε.