fbpx

Print Options:

Ζύμη για πίτσα

Υλικα για Τραγανη ζυμη
 50 % Αλεύρι τ.55% Πολυτελείας
 50 % Αλεύρι τ. Μ Κίτρινο
 18 % Αλάτι
 2 % Μαγιά νωπή
 2 % Ζάχαρη
 5 % Λάδι
 5860 % Νερό
Υλικα για Αφρατη ζυμη
 55 % Αλεύρι Πολυτελείας
 15 % Αλάτι
 25 % Μαγιά νωπή
 2 % Ζάχαρη
 8 % Μαργαρίνη μαλακή
 1 τεμ. Αυγό ανά κιλό αλεύρου
 60 % Νερό
Υλικα για Λεπτη και τραγανη ζυμη
 55 % Αλεύρι τ.Π
 15 % Αλάτι
 2 % Μαγιά νωπή
 5 % Ανθρακούχο αναψυκτικό
 5860 % Νερό
Υλικα για Λεπτη και αφρατη ζυμη
 25 % Αλεύρι Σούπερ Αμερικής
 75 % Αλεύρι τ.Μ κίτρινο
 2 % Αλάτι
 25 % Μαγιά
 3 % Γάλα συμπυκνωμένο εβαπορέ
 5860 % Νερό
Εκτελεση
1

Σας παρουσιάζουμε 4 διαφορετικές παραλλαγές για τη ζύμη της πίτσας, ώστε να επιλέξετε εσείς ποια ή ποιες ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις σας ή τις προτιμήσεις των πελατών σας. Είτε πρόκειται για πίτσα με τραγανή ζύμη, είτε αφράτη, είτε λεπτή και τραγανή ζύμη ή λεπτή και αφράτη ζύμη, όπως θα δείτε παρακάτω, αυτό που αλλάζει είναι τα υλικά ενώ ο τρόπος παρασκευής παραμένει πάντοτε ο ίδιος.

2

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά αρχικά στη πρώτη ταχύτητα για 3΄ και έπειτα στη γρήγορη για 7΄.

3

Πλάθουμε μπαλάκια ζύμης και τα τοποθετούμε σκεπασμένα στο ψυγείο.

4

Ανοίγουμε τη ζύμη και τοποθετούμε επάνω τα υλικά που θέλουμε. Πρώτα στρώνουμε τη σάλτσα ντομάτας και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά.

Καλή επιτυχία!