fbpx

Print Options:

Σταφιδοκέικ με το μείγμα Popy’s cake vanilla

Yields1 Serving

Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, Τεχνικό σύμβουλο KAIZEN

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα Popy’s cake vanilla
 400 g ηλιέλαιο
 400 g νερό
 650 g ξανθές σταφίδες
 8 g κανέλλα
 3 g γαρύφαλλο
 Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.

2

Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.

3

Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

4

Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.