fbpx

Σταφιδοκέικ με το μείγμα Popy’s cake vanilla

Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, Τεχνικό σύμβουλο KAIZEN

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα Popy’s cake vanilla
 400 g ηλιέλαιο
 400 g νερό
 650 g ξανθές σταφίδες
 8 g κανέλλα
 3 g γαρύφαλλο
 Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.

2

Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.

3

Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

4

Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα Popy’s cake vanilla
 400 g ηλιέλαιο
 400 g νερό
 650 g ξανθές σταφίδες
 8 g κανέλλα
 3 g γαρύφαλλο
 Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε σε μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα το μείγμα
Popy’s cake vanilla, το ηλιέλαιο και το νερό.

2

Προσθέτουμε τις ξανθές σταφίδες, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.

3

Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 42x28 cm. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

4

Ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C.

Notes

Σταφιδοκέικ με το μείγμα Popy’s cake vanilla

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.