fbpx

Print Options:

Τρουφάκια με Grand Marnier

Yields1 Serving

Η συνταγή είναι από την Αγγελίνα Μαρτίνου, Pastry Chef

ΥΛΙΚΑ
 300 g Κρέμα γάλακτος 35%
 50 g Ινβερτοζαχαρο
 800 g Σοκολάτα γάλακτος
 75 g Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.

2

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.

3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.

4

Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.