fbpx

Τρουφάκια με Grand Marnier

Η συνταγή είναι από την Αγγελίνα Μαρτίνου, Pastry Chef

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 300 g Κρέμα γάλακτος 35%
 50 g Ινβερτοζαχαρο
 800 g Σοκολάτα γάλακτος
 75 g Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.

2

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.

3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.

4

Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 g Κρέμα γάλακτος 35%
 50 g Ινβερτοζαχαρο
 800 g Σοκολάτα γάλακτος
 75 g Grand Marnier

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.

2

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.

3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.

4

Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.

Τρουφάκια με Grand Marnier

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.