Η συνταγή είναι από την Αγγελίνα Μαρτίνου, Pastry Chef
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.
Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.
Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.
Ingredients
Directions
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.
Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.
Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.