ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

114. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2020

Το καλοκαίρι που διανύσαμε ήταν διαφορετικό και δε θύμισε σε τίποτα κανένα από τα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει. Ο ιός covid-19 ήταν παρών, διαμόρφωσε τις αποφάσεις πολλών για το αν θα κάνουν διακοπές ή θα επιλέξουν την ασφάλεια του σπιτιού τους, τις μετακινήσεις, τις επιλογές και η προστασία από αυτόν ήταν για την πλειονότητα προτεραιότητα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Εκτός από την πολύ μειωμένη τουριστική μετακίνηση, πραγματοποιήθηκαν τοπικά lock down, πάρθηκαν αποφάσεις για την περιορισμένη λειτουργία πολλών καταστημάτων του κλάδου της διασκέδασης ενώ κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί, που άλλοτε ασφυκτιούσαν από κόσμο, βίωσαν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και φυσικά η περιβόητη μάσκα, η οποία επιβλήθηκε ξανά εκεί από όπου η χρήση της είχε αποσυρθεί.

Αφήνοντας πίσω αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι μπαίνουμε στο φθινόπωρο, ελπίζοντας όλοι για γρήγορη αλλαγή των υπαρχουσών, άβολων, συνθηκών και επιστροφή στην κανονικότητα.
Μέσα σε όλα αυτά, το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ, συνεχίζει δίπλα σας με μοναδικό σκοπό να σας ενημερώνει για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε ως επαγγελματίες αρτοποιοί-ζαχαροπλάστες.

Στις σελίδες του τεύχους που κρατάτε στα χέρια σας, σας παρουσιάζουμε ένα εκτενές ρεπορτάζ για μηχανήματα ζαχαροπλαστικής, που με τις δυνατότητες που σας παρέχουν θα επωφεληθείτε στο έπακρον, παράγοντας ποιοτικότερα προϊόντα για να αυξήσετε τις πωλήσεις του αρτοποιείου-ζαχαροπλαστείου σας. Μην ξεχνάτε φυσικά τα νέα της αγοράς και του κλάδου, με όλα τα νέα προϊόντα και δραστηριότητες από τις καλύτερες εταιρείες.

Το τεύχος 114 είναι πλούσιο σε άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις καινοτόμων υπηρεσιών, συνταγές.
Καλή ανάγνωση και καλό φθινόπωρο

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]