ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ
142. Μάιος – Ιούνιος
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Το πρωινό στο φούρνο δεν είναι απλά η πρώτη γεύση της ημέρας. Έχει τη δύναμη, σαν σφραγίδα, να αποτυπώσει στο νου αισθήσεις και εικόνες που με τον καιρό μετατρέπονται σε λυγωτικές αναμνήσεις, ξυπνώντας στην καρδιά τη νοσταλγία… Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, οι αργοί ρυθμοί, οι διακοπές, η μεγαλύτερη ημέρα, ο ήλιος, το κρασί, η θάλασσα (κ.λπ….), γεννούν την ανάγκη για ένα γευστικό, ποιοτικό και χορταστικό πρωινό!
Προτού, λοιπόν, ανοίξετε την πόρτα στο Καλοκαίρι, ξεφυλλίστε το τεύχος #142 του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ, για να ανακαλύψετε πηγές προμηθειών και καινοτόμα προϊόντα που θα εμπλουτίσουν τη γκάμα των κωδικών και των υπηρεσιών σας, καθώς επίσης ιδέες και συνταγές που θα ανανεώσουν τις γευστικές προτάσεις σας, ώστε να προσφέρετε στους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται μία ανεπανάληπτη εμπειρία πρωινού στο αρτοποιείο σας!
Καλή σας ανάγνωση!
Από την Υπεύθυνη Σύνταξης
Δεβόρρα Αλεξανδρή
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΥΧΗ: