αρτοποιοσ

75. Μάρτιος-Απρίλιος 2014

Το τελευταίο διάστημα ήταν σίγουρα ανατρεπτικό και έφερε αρκετές εξελίξεις στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, με πολύπλευρα αποτελέσματα. Όσο οι νομοθεσίες διαφοροποιούνται, τόσο υπάρχουν υποστηρικτές αλλά και αντιδράσεις, όμως όπως και να έχει η εποχή που διανύουμε παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ευκαιρίες για ανάπτυξη, αρκεί να την αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και δημιουργία.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Από το ξεκίνημα ήδη της χρονιάς φαίνεται ότι το κομμάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι οι νέες καταναλωτικές τάσεις του κλάδου που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μικρότερα και γρήγορα σνακ είναι η επιταγή της εποχής, αφού η έλλειψη ελεύθερου χρόνου γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, ενώ παράλληλα, οι καταναλωτές αρχίζουν να επιζητούν τα παραδοσιακά και φυσικά προϊόντα ως μέρος μιας πιο υγιεινής διατροφής.

Επιπλέον, με την Πασχαλινή εορταστική περίοδο να είναι προ των πυλών, ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει, καθώς έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία για να προβάλλετε την υψηλή ποιότητα και γεύση των μοναδικών προϊόντων που προσφέρετε.

Στο τεύχος αυτό θα βρείτε τη νέα στήλη “Fresh Pastry”, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη ζαχαροπλαστική για να σας δώσει μία εικόνα του κλάδου με προϊόντα και συνταγές για να εναρμονιστείτε πλήρως με τις σημερινές καταναλωτικές απαιτήσεις.

Θα έχετε, όπως πάντα, την ευκαιρία να γνωρίσετε πληθώρα νέων προϊόντων, να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και τα τεχνικά ζητήματα του επαγγέλματος μέσω εξειδικευμένων άρθρων, αλλά και να πάρετε νέες ιδέες με τις συνταγές μας, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα σημαντικό προβάδισμα με το ρεπορτάζ αγοράς, που αυτή τη φορά φέρνει στα χέρια σας όλες τις καινοτομίες στον τομέα του παγωτού.

Με τα «εφόδια» που σας παρέχει το τεύχος αυτό του Αρτοποιού και σε συνδυασμό με την δική σας βαθιά εμπειρία και γνώση, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να κάνετε την έκπληξη χάρη στις πρωτότυπες δημιουργίες σας, συμβαδίζοντας πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]