αρτοποιοσ

77. Ιούλιος-Αύγουστος 2014

Η θερινή περίοδος έχει πια κάνει αισθητή την παρουσία της και αποτελεί το ιδανικό διάστημα για μία ουσιαστική ανασκόπηση του επιχειρηματικού έτους μέχρι τώρα. Με τις εκθέσεις να έχουν δώσει το στίγμα της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς, η περίοδος αυτή προσφέρεται ιδιαίτερα για την δημιουργία ενός «πλάνου δράσης» ενόψει του τελευταίου εξαμήνου του έτους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται ότι σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η ανανέωση των δραστηριωτήτων των επαγγελματιών, που θα δώσει νέα πνοή, είτε στα προϊόντα, είτε στον επαγγελματικό χώρο, για να κερδίσει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Έτσι, το Ρεπορτάζ Αγοράς αυτού του τεύχους έχει σκοπό να σας παρουσιάσει όλες τις σύγχρονες λύσεις στην ανακαίνιση καταστημάτων. Μπορείτε να δείτε στην πράξη εφαρμογές όπου, με μοντέρνες πινελιές και έξυπνες λύσεις, ανανεώνεται ο χώρος και παρέχει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να βελτιώσει τη λειτουργικότητά του, αλλά και την προβολή των δημιουργιών του.

Στο τεύχος θα βρείτε για ακόμη μία φορά τη στήλη “Fresh Pastry”, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη ζαχαροπλαστική, ώστε να σας δώσει όλες τις σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες που είναι απαραίτητες για τη δραστηριοποίησή σας στην αγορά του σήμερα. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για τις εργασίες ορισμένων από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου, αλλά και να πάρετε πρωτότυπες ιδέες από τις προτάσεις μας για να δημιουργήσετε τις δικές σας δροσερές γεύσεις.

Φροντίστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την πληροφόρηση και τις συνταγές που σας παρέχει το νέο καλοκαιρινό τεύχος του Αρτοποιού, πάντα με γνώμωνα την εμπειρία και την δημιουργικότητά σας, και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το «κλειδί» της επιτυχίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]