αρτοποιοσ

79. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014

Μία ακόμη χρονιά κλείνει σιγά σιγά τον κύκλο της και φέρνει μαζί την εορταστική περίοδο, που αποτελεί κομβικό σημείο για όλους. Οι επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής έχουν την κατάλληλη ευκαιρία να έρθουν στο προσκήνιο με μοναδικές δημιουργίες και ευφάνταστες προτάσεις, που θα δώσουν στους ίδιους σημαντική ώθηση, αλλά και πολλή χαρά στους καταναλωτές.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πλέον, όσο κι αν υπάρχουν δυσκολίες ή ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο, η εποχή επιτάσσει προσαρμοστικότητα και δημιουργία για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα με επιτυχία. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες βρίσκουν συνεχώς νέες λύσεις για να ανανεώσουν τη λειτουργάι τους και να βρεθούν πιο κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή, ο οποίος πλέον επιζητά «φρέσκιες» ιδέες που θα τον εντυπωσιάσουν.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων παρέχουν το κατάλληλο σκηνικό για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο και τη φαντασία σας, με σύμμαχο τις λύσεις που σας παρέχει το τεύχος αυτό. Με στόχο να σας παρέχουμε δημιουργικές προτάσεις για τα εορταστικά σας προϊόντα, το Ρεπορτάζ Αγοράς του τεύχους είναι αφιερωμένο στα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα όλων των ειδών. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα άρθρα και οι συνταγές μας έρχονται για να σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα μοναδικά γευστικά προϊόντα σας.

Ευχόμαστε και τη νέα αυτή χρονιά να αξιοποιήσετε με δημιουργικότητα και αισιοδοξία τις προτάσεις και τα εργαλεία που σας προσφέρει ο «Αρτοποιός και η δουλειά του», για ένα δυνατό ξεκίνημα.

Καλές γιορτές!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]