αρτοποιοσ

94. Ιούνιος – Αύγουστος 2017

Η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου βρίσκει τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής έτοιμους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τρέχουσας περιόδου αλλά παράλληλα, σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας τους για την ερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» αφουγκράζεται την ανάγκη αυτή του κλάδου και έρχεται στα χέρια σας με ένα πλήρες ρεπορτάζ αγοράς για την αγορά των προϊόντων ζύμης. Έτσι οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις του χώρου, ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν τις καλύτερες λύσεις για τη δική τους επιχείρηση και υποδεχτούν πανέτοιμοι την επόμενη επαγγελματική περίοδο.

Επίσης, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και στο τεύχος 94 θα διαβάσετε τα σημαντικότερα νέα από την αγορά και τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και πολύ χρήσιμα άρθρα για τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, τo αλεύρι ολικής άλεσης και τους ασφαλείς χειρισμούς διατήρησης των τροφίμων. Και φυσικά από την ύλη μας δε λείπουν οι ενδιαφέρουσες συνταγές, όπως αυτές που μας παρουσιάζει ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος Χαλίδα στη Σέριφο.

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]