Με την πολυαναμενόμενη επίδειξη παγωτού, με προϊόντα της κορυφαίας FABBRI 1905, θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις στα ATHENS CENTER OF GASTRONOMY & THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY για το 2023. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, γεύσεις, εφαρμογές και τεχνικές που εξασφαλίζουν τη δημιουργία λαχταριστού και ποιοτικά άρτιου παγωτού. Η παρουσίαση των προϊόντων θα συμπληρωθεί με τεχνικές συμβουλές και προτάσεις που θα παρέχει το έμπειρο τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον Franco Toso, Gelato Master της FABBRI.
www.stelioskanakis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.