Πλήθος επαγγελματιών βιοτεχνών αρτοποιών παρακολούθησε την ημερίδα, με θέμα Προζύμια – Τεχνικές Αρτοποίησης – Διατροφικές Τάσεις, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Porto Rio. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Άρη Τηλιγάδα και συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Μιχάλη Ορεστίδη, Τεχνολόγου Τροφίμων. Το εκπαιδευτικό μέρος έκλεισε με την ομιλία του κ. Γιάννη Σμαρνάκη, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων. Υπό την αιγίδα των: Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, Συντεχνίας Αρτοποιών Πάτρας, Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, εταιρείας Οικογένεια Μασσαρά και Lesaffre Ελλάς.
www.lesaffre.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.