Η κάθετη σύνθεση των δύο αυτών μηχανημάτων, είναι η ιδανική λύση για όσους επιχειρηματίες θέλουν να απλοποιήσουν τη διαδικασία μεριδοποίησης της ζύμης σε λίγα μόλις τετραγωνικά! Στο επάνω μέρος το διαιρετικό κόβει τη ζύμη στο επιθυμητό βάρος και στη συνέχεια περνάει στο στρογγυλοποιητή, ο οποίος σας δίνει έτοιμα και ζυγισμένα τα μπαλάκια ζύμης. Eνδείκνυται για ψωμί, τσουρέκι, πίτσα, μπριός, κουβεράκια, bao bun, donuts Αμερικής, καθώς επίσης και για μαλακές ή κολλώδεις ζύμες.
P40+KALI: Χωρητικότητα 40Lt, Μερίδες από 20 έως 800gr, Απόδοση έως 280 Kg/ώρα (διαιρέτης), έως 1.800 τμχ./ώρα (στρογγυλοποιητής).
www.varanakis.com