fbpx

Μαρ 20, 2020 | Νεα

Υψηλής Πρωτεΐνης από τη ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Η Μύλοι Λούλη παρουσιάζει το νέο προϊόν Υψηλής Πρωτεΐνης, για εκλεκτά αρτοσκευάσματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Το υψηλής πρωτεΐνης έχει υψηλότερη διατροφική αξία σε σχέση με τα κοινά άλευρα αρτοποιίας, αφού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και αλεύρι από ρεβίθι, φακή και αρακά, τρία είδη οσπρίων, που αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής. Η κατανάλωση ψωμιού υψηλής πρωτεΐνης συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
www.loulismills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.