Η μαγιά Χρυσό Χελιδόνι έχει ειδικά μελετηθεί προκειμένου να εξασφαλίσει ταχεία έναρξη της ζύμωσης σε γλυκά ζυμάρια που περιέχουν ζάχαρη, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 8%. Στα γλυκά ζυμάρια, η χρυσή μαγιά εκμεταλλεύεται καλύτερα τα σάκχαρα, χρειάζεται μικρότερη δοσολογία μαγιάς. Προσφέρει καλύτερα κρατήματα, ομοιομορφία, γεύση, εμφάνιση, όγκο και καλύτερη δομή στη ζύμη των τσουρεκιών, σφολιατοειδών/κρουασάν, μπριός και σε όλα τα γλυκά ζυμάρια.
www.lesaffre.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.