Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
λευκή μους σοκολάτας
250 g γάλα
14 g ζελατίνη φύλλα
400 g λευκή σοκολάτα
550 g κρέμα γάλακτος 35%
Βανίλια
μους σοκολάτας γάλακτος
250 g γάλα
7 g ζελατίνη φύλλα
350 g σοκολάτα γάλακτος
550 g κρέμα γάλακτος 35%
μους σοκολάτας υγείας
250 g γάλα
5 g ζελατίνη
330 g σοκολάτα υγείας
550 g κρέμα γάλακτος 35%
Εκτέλεση
1
Σε όλα τα μους ζεσταίνουμε το γάλα στους 70 βαθμούς. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει σε κρύο νερό, κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τις σοκολάτες και τέλος αναδεύουμε ελαφριά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος σαντιγί.
2
Σερβίρουμε στα μπολ σε τρία στάδια ώστε να κάνει τριχρωμία και διακοσμούμε κατά βούληση.
Ingredients
λευκή μους σοκολάτας
250 g γάλα
14 g ζελατίνη φύλλα
400 g λευκή σοκολάτα
550 g κρέμα γάλακτος 35%
Βανίλια
μους σοκολάτας γάλακτος
250 g γάλα
7 g ζελατίνη φύλλα
350 g σοκολάτα γάλακτος
550 g κρέμα γάλακτος 35%
μους σοκολάτας υγείας
250 g γάλα
5 g ζελατίνη
330 g σοκολάτα υγείας
550 g κρέμα γάλακτος 35%






