Η συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή
Pastry Chef, Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος FOODSTUFF
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθεί. Ψήνετε σε φόρμα για 15 λεπτά.
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 με 50 λεπτά.
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
Σε μια μικρή φόρμα βάζετε ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε από κάτω με PREMIUM CARAMEL CAKE. Βάζετε να παγώσει. Στη μεγαλύτερη φόρμα που θα στήσετε την τούρτα γεμίζετε με ICE FILLING CARAMEL. Βάζετε στη μέση το παγωμένο ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε με το COOKIES CHOCOLATE. Καταψύχετε. Ζεσταίνετε το MIRROR CARAMEL στους 28 με 30 βαθμού κελσίου και περνάτε την παγωμένη τούρτα. Γαρνίρετε.
Ingredients
Directions
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθεί. Ψήνετε σε φόρμα για 15 λεπτά.
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και αναμιγνύετε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 με 50 λεπτά.
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει.
Σε μια μικρή φόρμα βάζετε ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε από κάτω με PREMIUM CARAMEL CAKE. Βάζετε να παγώσει. Στη μεγαλύτερη φόρμα που θα στήσετε την τούρτα γεμίζετε με ICE FILLING CARAMEL. Βάζετε στη μέση το παγωμένο ICE FILLING HAZELNUT και κλείνετε με το COOKIES CHOCOLATE. Καταψύχετε. Ζεσταίνετε το MIRROR CARAMEL στους 28 με 30 βαθμού κελσίου και περνάτε την παγωμένη τούρτα. Γαρνίρετε.