Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στον κάδο, εκτός από το νερό, για 1 λεπτό μέχρι να απορροφηθεί το λάδι. Προσθέτουμε τα 2/3 του νερού σε λεπτή ροή, ενώ ζυμώνουμε σε αργή ταχύτητα. Κάθε φορά που ξεκολλάει το ζυμάρι από τα τοιχώματα του κάδου προσθέτουμε λίγο από το νερό.
Τέλος, όταν το ζυμάρι γίνει λείο το βγάζουμε, το διπλώνουμε και το βάζουμε σε «μποξ». Το καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί. Όταν απλώσει, μετά από 30 λεπτά περίπου, διπλώνουμε 1 φορά και το αφήνουμε στο μποξ για άλλα 30 λεπτά. Στη συνέχεια, διπλώνουμε ξανά και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε ήδη αλείψει με λάδι.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 16-18 ώρες. Το βγάζουμε από το ψυγείο, αφήνουμε να έρθει η ζύμη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και την πατάμε με τα δάχτυλα, αφού πρώτα την αλείψουμε με λάδι και την πασπαλίσουμε με ανθό αλατιού. Ψήνουμε στους 240°C κάτω, 230°C πάνω με ψέκασμα, για 23-25 λεπτά.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στον κάδο, εκτός από το νερό, για 1 λεπτό μέχρι να απορροφηθεί το λάδι. Προσθέτουμε τα 2/3 του νερού σε λεπτή ροή, ενώ ζυμώνουμε σε αργή ταχύτητα. Κάθε φορά που ξεκολλάει το ζυμάρι από τα τοιχώματα του κάδου προσθέτουμε λίγο από το νερό.
Τέλος, όταν το ζυμάρι γίνει λείο το βγάζουμε, το διπλώνουμε και το βάζουμε σε «μποξ». Το καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί. Όταν απλώσει, μετά από 30 λεπτά περίπου, διπλώνουμε 1 φορά και το αφήνουμε στο μποξ για άλλα 30 λεπτά. Στη συνέχεια, διπλώνουμε ξανά και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε ήδη αλείψει με λάδι.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 16-18 ώρες. Το βγάζουμε από το ψυγείο, αφήνουμε να έρθει η ζύμη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και την πατάμε με τα δάχτυλα, αφού πρώτα την αλείψουμε με λάδι και την πασπαλίσουμε με ανθό αλατιού. Ψήνουμε στους 240°C κάτω, 230°C πάνω με ψέκασμα, για 23-25 λεπτά.