ΥΛΙΚΑ
1250 g Νερό
1150 g Ζάχαρη
110 g Πηκτικό 50άρι για φρούτα
2550 g Φράουλες
10 g Λεμόνι χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.
2
Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.
3
Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε.
4
Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.
5
Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1250 g Νερό
1150 g Ζάχαρη
110 g Πηκτικό 50άρι για φρούτα
2550 g Φράουλες
10 g Λεμόνι χυμό