fbpx

Sorbet Fraise

Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 1250 g Νερό
 1150 g Ζάχαρη
 110 g Πηκτικό 50άρι για φρούτα
 2550 g Φράουλες
 10 g Λεμόνι χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.

2

Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.

3

Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε. 

4

Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.

5

Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1250 g Νερό
 1150 g Ζάχαρη
 110 g Πηκτικό 50άρι για φρούτα
 2550 g Φράουλες
 10 g Λεμόνι χυμό

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.

2

Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.

3

Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε. 

4

Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.

5

Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.

Notes

Sorbet Fraise

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.