fbpx

Η εγγραφή σας στο newsletter έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το νέο τεύχος του Αρτοποιός ΒΑΖ – Fresh Pastry!

Προβάλετε την επιχείρηση & τις υπηρεσίες σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να προβάλετε όσο καλύτερα και πιο αποτελεσματικά γίνεται την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

περιοδικο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

141. Μάρτιος – Απρίλιος

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2025 εξετάζει το θέμα της αργής ωρίμανσης από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και ως τεχνική συνολικά.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αργή ωρίμανση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοποιίας, από την οποία, με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξαν παρεκκλίσεις -άλλοτε προς τη βελτίωσή της, άλλοτε προς διευκόλυνση των τεχνιτών του κλάδου.

Αρχείο παλαιότερων τευχών

Κατεβάστε και διαβάστε online τα παλαιότερα τεύχη του περιοδικού

103. Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2018

103. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018

102. Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018

102. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2018

101. Ιούλιος - Αύγουστος 2018

101. Ιούλιος – Αύγουστος 2018

100. Μάιος - Ιούνιος 2018

100. Μάιος – Ιούνιος 2018

99. Μάρτιος – Απρίλιος 2018

99. Μάρτιος – Απρίλιος 2018

98. Ιαν. – Φεβρ. 2018

98. Ιαν. – Φεβρ. 2018

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.