fbpx

Η εγγραφή σας στο newsletter έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το νέο τεύχος του Αρτοποιός ΒΑΖ – Fresh Pastry!

Προβάλετε την επιχείρηση & τις υπηρεσίες σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να προβάλετε όσο καλύτερα και πιο αποτελεσματικά γίνεται την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

περιοδικο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

141. Μάρτιος – Απρίλιος

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2025 εξετάζει το θέμα της αργής ωρίμανσης από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και ως τεχνική συνολικά.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αργή ωρίμανση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοποιίας, από την οποία, με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξαν παρεκκλίσεις -άλλοτε προς τη βελτίωσή της, άλλοτε προς διευκόλυνση των τεχνιτών του κλάδου.

Αρχείο παλαιότερων τευχών

Κατεβάστε και διαβάστε online τα παλαιότερα τεύχη του περιοδικού

73. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2013

73. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2013

72. Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013

72. Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013

71. Ιούλιος-Αύγουστος 2013

71. Ιούλιος-Αύγουστος 2013

70. Μάϊος-Ιούνιος 2013

70. Μάϊος-Ιούνιος 2013

69. Μάρτιος-Απρίλιος 2013

69. Μάρτιος-Απρίλιος 2013

68. Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2013

68. Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2013

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.