αρτοποιοσ

101. Ιούλιος – Αύγουστος 2018

«Μάθε τέχνη κι άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε» λέει ο θυμόσοφος λαός. Μια φράση η οποία βρίσκει την εφαρμογή της και στον κλάδο της αρτοποιίας, αρτοζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής. Ο Αρτοποιός έρχεται με το τεύχος 101 και κεντρικό του αφιέρωμα την εκπαίδευση πάνω σε θέματα αρτοποιίας, μέσα από παρουσιάσεις και προτάσεις για εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία θα διδάξουν τους καινούργιους και θα αποκαλύψουν νέα μονοπάτια στους ήδη επαγγελματίες

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μέσα από το ρεπορτάζ της αγοράς θα βρείτε μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προτάσεων για αρτοποιία, αρτοζαχαροπλαστική και ζαχαροπλαστική.

Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέα της αγοράς, οι τάσεις του κλάδου, χρήσιμα άρθρα που αφορούν στον εξαερισμό των επιχειρήσεων τροφίμων, τη σημασία του πρωινού στη διατροφή μας, τεχνικές πληροφορίες για τη συσκευασία των προϊόντων αρτοποιίας αλλά και όσα δε ξέρατε για τη βρώμη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη της Εύης Λούλη, διευθύντριας πωλήσεων και marketing στη Μύλοι Λούλη, μια επιχείρηση που μετρά στο χώρο των αλεύρων πάνω από δύο αιώνες παρουσίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, θα βρείτε νόστιμες συνταγές για ψωμάκια, τα οποία θα ενθουσιάσουν με τη γεύση και την υφή τους.

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Aπό τον υπεύθυνο σύνταξης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]