ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

108. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2019

Είναι γεγονός ότι κάθε σημείο επαφής του πελάτη με την επωνυμία ενός προϊόντος είναι κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του μαζί της και παίζει ρόλο στην απόφασή του να αγοράσει ή να συνεχίσει να αγοράζει ένα προϊόν. Δεν είναι επομένως παράτολμο να πει κανείς ότι η συσκευασία μπορεί να λειτουργήσει για την επιχείρηση και σαν πωλητής, μέσα στο κατάστημα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με γνώμονα αυτό, ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ θέτει στο επίκεντρο του τεύχους 108 τη συσκευασία και αναλύει μέσα από τις σελίδες του τη σημασία της, ως στοιχείο επικοινωνίας της επωνυμίας.

Διαβάζοντας το τεύχος θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σας προτείνουν καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Είδη συσκευασίας που θα σας βοηθήσουν σημαντικά να αναδείξετε τα προϊόντα σας καθώς και ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες προτάσεις για είδη εξοπλισμού, ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιχείρησή σας. Ακόμη, διαβάστε τα νέα της αγοράς και ενημερωθείτε πρώτοι για τις τάσεις του κλάδου.

Μέσα από τις σελίδες του επίσημου περιοδικού της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις δράσεις των σωματείων και των συντεχνιών της ΟΑΕ ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά άρθρα που αφορούν στον έλεγχο ποιότητας και στις νομικές απαιτήσεις των υλικών συσκευασίας, στις υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (γνωστές ως PFAS) καθώς και στα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο ατυχήματος στον εργασιακό χώρο. Τέλος, μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε γευστικές συνταγές για ψωμάκια σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα, τα οποία θα εντυπωσιάσουν.

Καλή ανάγνωση και καλό φθινόπωρο!
Από την υπεύθυνη σύνταξης Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]