ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

109. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2019

Μπορεί τα μαγαζιά με εποχιακά είδη αλλά και άλλες επιχειρήσεις να στολίζουν από νωρίς με λαμπάκια, αγιοβασίληδες και άλλα γιορτινά, αλλά η πραγματική έλευση των εορτών γίνεται αντιληπτή από… τις μυρωδιές! Όταν τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία αρχίζουν να φουρνίζουν βασιλόπιτες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και όλα εκείνα που κοσμούν κάθε ελληνικό σπίτι και τραπέζι, τότε ναι! Οι γιορτές είναι στο κατώφλι!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι επαγγελματίες της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής έχουν ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία για τις γιορτές, για να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους πελάτες τους όλα εκείνα που θα αναζητήσουν! Έτσι και εσείς! Όλα όσα θα χρειαστείτε, από πρώτες ύλες μέχρι ιδέες για απολαυστικές δημιουργίες, θα τα βρείτε στο τεύχος 109. Προτάσεις για πρώτες ύλες, μίγματα, άλευρα, βάσεις για βασιλόπιτες, έτοιμες δημιουργίες.
Επίσης θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες προτάσεις για είδη εξοπλισμού, τα οποία θα αποδειχτούν χρήσιμα για την επιχείρησή σας. Μέσα από τις σελίδες του τεύχους μπορείτε να διαβάσετε και τα νέα της αγοράς και να ενημερωθείτε διεξοδικά για τις τάσεις του κλάδου της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Ακόμη θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις δράσεις των σωματείων και των συντεχνιών της ΟΑΕ, ανά την Ελλάδα καθώς και για όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης του ΔΣ της ΟΑΕ, στην Κόρινθο. Όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά άρθρα που αφορούν στην αναγραφή της χώρας καταγωγής των τροφίμων, στους κινδύνους που ελλοχεύουν μέσα σε μια επιχείρηση αλλά και στις ευεργετικές επιδράσεις των cranberries στην υγεία.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στον ΑΡΤΟΠΟΙΟ-ΒΑΖ, η Marie-Odile Fondeur, Managing Director της Europain, τόσο για την έκθεση, όσο και για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, τις πολυποίκιλες και εντυπωσιακές παράλληλες δράσεις που θα λάβουν χώρα και πολλά άλλα.
Τέλος, μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε γευστικές συνταγές για ψωμί με προζύμη, αγιορείτικο χριστόψωμο, κορμό και panetone.

Καλή ανάγνωση και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!
Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]