αρτοποιοσ

63. Μάρτιος-Απρίλιος 2012

Η Πασχαλινή Περίοδος αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εορταστικές, και εμπορικά και παραγωγικά απαιτητικές, περιόδους του χρόνου.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μετρώντας ήδη το πρώτο τετράμηνο του 2012, οι εργασίες και οι εξελίξεις στην βιομηχανική και βιοτεχνική αγορά δείχνουν περιορισμένα σημάδια ανάκαμψης. Με κινήσεις, κινήματα και διαφορετική προσέγγιση της προμήθειας και λειτουργίας της αγοράς, τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους επαγγελματίες, οι αλλαγές και η μετάβαση σε μία νέα εποχή εμπορικών και καταναλωτικών σχέσεων, δε φαίνεται να έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Η παγκόσμια κίνηση της αρτοποιίας – αρτοζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής δίνει πολύ σημαντικά και ενθαρρυντικά δείγματα ποιοτικών και πρωτοπόρων προϊόντων. Η αισιοδοξία λοιπόν δίνει την κινητήριο δύναμη για εμπιστοσύνη και δραστηριοποίηση των ελληνικών δυνάμεων.

Όπως σημειώνει και ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ, με ποιότητα, μεράκι και συνείδηση του επαγγελματία, οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και τα επαγγέλματα θα ανθήσουν ξανά. Περιμένοντας την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης και της ελληνικής παράδοσης, οι πασχαλινές εργασίες έρχονται να τονώσουν την παραγωγή και την κίνηση της αγοράς, και προμηνύουν μια καλοκαιρινή περίοδο με πολλές και μεγάλες δυνατότητες για φρέσκες, ελληνικές, ποιοτικές γεύσεις.

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!

Δύναμη & Αισιοδοξία!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]