αρτοποιοσ

67. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2012

Οι προκλήσεις συνεχίζονται και όλοι ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με δυσκολίες και προβλήματα. Το κλίμα στην αγορά συνεχίζει να είναι βαρύ και οι επαγγελματίες του κλάδου διανύουν δύσκολες μέρες χωρίς όμως να παύουν να αγωνίζονται σκληρά για να παραμείνουν στο πλευρό των καταναλωτών χαρίζοντάς τους ποιοτικά και ασφαλή είδη πρώτης ανάγκης.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο αγώνας είναι σκληρός και απαιτεί μεγάλα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας, συστηματική δουλειά και σταθερά βήματα στρατηγικής πορείας για ανάπτυξη. Υπάρχουν επιλογές που μπορούν να κρατήσουν την ελληνική αρτοποιία στο προσκήνιο! Υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα που δίνουν κυρίαρχο ρόλο στην επιμόρφωση και την κατάρτιση των επαγγελματιών σε θέματα τεχνολογικού επιπέδου και ποιοτικής εξειδίκευσης με σκοπό να γίνουν ανταγωνιστικοί διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

“Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” δίνει τον δικό του αγώνα θέλοντας να είναι παρών στις εξελίξεις και σημαντικός αρωγός της βελτίωσης και της ανάκαμψης. Στο εορταστικό αυτό τεύχος παρουσιάζει προτάσεις και ιδέες που μπορούν να τονώσουν τον κλάδο εν όψη εορτών καθώς περισσότεροι καταναλωτές, με αφορμή τις γιορτινές μέρες, αναμένονται να επισκεφτούν τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία. Παραθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εκθέσεις που θα διεξαχθούν τόσο στον ελλαδικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο το προσεχές διάστημα, οι οποίες σκοπό έχουν να ενισχύσουν την εγχώρια και διεθνή αγορά φέρνοντας καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες τάσεις. Παρουσιάζει ακόμα, τις αλλαγές στην ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία που παρέχουν περισσότερη ασφάλεια στους καταναλωτές και εφόδια για διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση του ανταγωνισμού. Τέλος, σας ταξιδεύουμε στον “γλυκό” κόσμο της Ευρώπης κάνοντας ένα διατροφικό αφιέρωμα στα εορταστικά γλυκά των γειτονικών χωρών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]