αρτοποιοσ

91. Δεκέμβριος 2016 – Ιαν. 2017

Η πιο δημιουργική και εντυπωσιακή εποχή του χρόνου έφτασε. Αποχαιρετώντας άλλη μία χρονιά με αρκετές αντιξοότητες, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος με αισιοδοξία. Από τη δική τους πλευρά, οι αρτοποιοί, οι ζαχαροπλάστες και οι επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν ότι πιο εκλεκτό στους πελάτες τους, μέσα από τις ευφάνταστες και λαχταριστές δημιουργίες τους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος 91 του περιοδικού «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» έρχεται για ακόμη μία φορά να αποτελέσει βασικό σύμμαχο των επαγγελματιών σε αυτή την προετοιμασία τους και παράλληλα να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Το 2017 μας υποδέχεται με αρκετές σημαντικές εμπορικές συναντήσεις, με διεθνείς εκθέσεις όπως η SIGEP, η GASTROPAN αλλά και η Ελληνική ARTOZA, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στις σελίδες που ακολουθούν.

Επίσης, στο Ρεπορτάζ Αγοράς αυτού του τεύχους σας παρουσιάζουμε προϊόντα που είναι απαραίτητα στον εξοπλισμό των καταστημάτων σας αυτή την εορταστική περίοδο, ενώ στη συνέχεια θα βρείτε και πολλά νέα προϊόντα για κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο εορταστικό τεύχος οι γιορτινές προτάσεις μας για κλασσικές χριστουγεννιάτικες συνταγές όπως η βασιλόπιτα με καρύδια και φρούτα, το χριστουγεννιάτικο κέικ και τα μαρρόν κάστανο με σοκολάτα. Και όπως πάντα, τα πιο σημαντικά νέα του κλάδου αλλά και επιστημονικά άρθρα τεχνολογίας και διατροφολογίας, συμπληρώνουν την ύλη και αυτού του τεύχους.

Με την ελπίδα αυτή η περίοδος να σηματοδοτήσει την έναρξη μίας χρονιάς γεμάτη με δημιουργικότητα και αφθονία, «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» αποχαιρετά το 2016 και σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]