αρτοποιοσ

97. Νοέμβριος – ∆εκέμβριος 2017

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα. Μετράμε αντίστροφα μέχρι να υποδεχτούμε ημέρες γιορτινές, γεμάτες χαρά και οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και τις ζαχαροπλαστικής είναι έτοιμοι να «υποδεχθούν» τις καινούριες προκλήσεις.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για άλλη μία φορά, όπως σε κάθε σημαντική επαγγελματική στιγμή, το περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του» βρίσκεται δίπλα στον σύγχρονο επαγγελματία καλύπτοντας κάθε ανάγκη για εμπεριστατωμένη ενημέρωση και επικοινωνία.

Ξεφυλλίζοντας το τεύχος 97 του περιοδικού μας, θα βρείτε ένα ρεπορτάζ αγοράς αφιερωμένο σε όλες τις παραδοσιακές συνταγές των Χριστουγέννων που μας φέρνουν κάθε φορά πιο κοντά στην παιδική μας ηλικία! Με όλα τα νέα προϊόντα, τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και με συνταγές που καλύπτουν κάθε ανάγκη, έχοντας ολοκληρώσει την ανάγνωση αυτού του τεύχους θα έχετε μία πλήρη εικόνα των επαγγελματικών κινήσεων που πρέπει να ακολουθήσετε για να οργανώσετε μία ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη παρουσίαση στο κατάστημά σας.

Και φυσικά, από την ύλη του Αρτοποιού δε λείπουν τα νέα της αγοράς και του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και ενδιαφέροντα τεχνικά και διατροφολογικά άρθρα.

Με την ευχή να υποδεχτούμε με υπέροχες γεύσεις το νέο έτος αλλά και τη νέα επαγγελματική σεζόν με δημιουργικότητα!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]