αρτοποιοσ

98. Ιαν. – Φεβρ. 2018

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέο περιβάλλον! «Ο Αρτοποιός» μπαίνει στο 2018 πλήρως ανανεωμένος και έτοιμος να υποδεχθεί, να παρουσιάσει και να αξιολογήσει τις νέες τάσεις που θα επηρεάσουν φέτος τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πιο πλήρες και εμπεριστατωμένο περιοδικό του κλάδου εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Έλληνα αρτοποιού και ζαχαροπλάστη, φιλοξενώντας στις σελίδες του όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες κάθε στιγμή.

Μια τέτοια στιγμή είναι τώρα, τα προεόρτια της νηστίσιμης περιόδου. Στο τεύχος αυτό υπάρχει μια ευρεία θεματολογία σχετικά με τη νηστεία, η οποία περιλαμβάνει εκτενές ρεπορτάζ με προτάσεις για νηστίσιμα προϊόντα από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, απολαυστικά αφιερώματα, συγκριτικά άρθρα και φυσικά συνταγές για τις πιο νόστιμες σαρακοστιανές δημιουργίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Επίσης, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό περιλαμβάνονται τα νέα της αγοράς και χρήσιμα άρθρα που αφορούν στην ασφάλεια των τροφίμων, στις τάσεις που φέρνει η νέα χρονιά στον κλάδο, αλλά και επιστημονικά, διατροφολογικά και τεχνολογικά άρθρα για συστατικά που χαρίζουν γεύση στα προϊόντα και ευεξία στους καταναλωτές.

Ακόμα, στο τεύχος 98 θα βρείτε έναν απολογισμό της έκθεσης SIGEP 2018 που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Ρίμινι της Ιταλίας, ενώ θα ενημερωθείτε και για την έκθεση IBATECH 2018, την ταχέως αναπτυσσόμενη έκθεση τεχνολογιών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της Τουρκίας, που έρχεται τον Απρίλιο στην Κωνσταντινούπολη.

Καλή χρονιά με τις πιο νόστιμες δημιουργίες!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]