Τον Νοέμβριο τα Athens και Thessaloniki Centers of Gastronomy υποδέχτηκαν τον πολυαγαπημένο Chef Pâtissier, Philippe Depape, της DAWN. Οι φετινές παρουσιάσεις εντάχθηκαν σε μια σειρά εκδηλώσεων που τιμούν τη γνώση, την έμπνευση και τη δημιουργία, καθώς τα Κέντρα συμπληρώνουν 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον κλάδο. Ο Philippe Depape παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με γιορτινές δημιουργίες υψηλών προδιαγραφών και μοναδικών συνδυασμών, στις οποίες πρωταγωνιστούν τα κορυφαία προϊόντα DAWN, ενώ σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έλαβε βραβείο ως αναγνώριση της αδιάλειπτης προσφοράς του στα 20 χρόνια λειτουργίας των Centers of Gastronomy.
www.stelioskanakis.gr