Ένα τριήμερο βιωματικό σεμινάριο για παιδιά διεξήχθη στον Πολυχώρο Θεσσαλίας, από τις 12-14 Απριλίου. «Μικροί αρτοποιοί» ζύμωσαν και έψησαν φρέσκο ψωμί με την καθοδήγηση σπουδαστών του τμήματος Αρτοποιίας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, των εκπαιδευτών τους και των αρτοποιών του Δ/Σ της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Λάρισας. «Θέλουμε να μάθουν τα παιδιά τον κόπο αλλά και το μεράκι που κρύβεται πίσω από την παρασκευή του ψωμιού. Θέλουμε η νέα γενιά καταναλωτών να εκτιμήσει και πάλι το φούρνο της γειτονιάς» δήλωσε ο Πρόεδρος της Συντεχνίας, Αλέξανδρος Γκούλιος.