Ένα τριήμερο βιωματικό σεμινάριο για παιδιά διεξήχθη στον Πολυχώρο Θεσσαλίας, από τις 12-14 Απριλίου. «Μικροί αρτοποιοί» ζύμωσαν και έψησαν φρέσκο ψωμί με την καθοδήγηση σπουδαστών του τμήματος Αρτοποιίας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, των εκπαιδευτών τους και των αρτοποιών του Δ/Σ της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Λάρισας. «Θέλουμε να μάθουν τα παιδιά τον κόπο αλλά και το μεράκι που κρύβεται πίσω από την παρασκευή του ψωμιού. Θέλουμε η νέα γενιά καταναλωτών να εκτιμήσει και πάλι το φούρνο της γειτονιάς» δήλωσε ο Πρόεδρος της Συντεχνίας, Αλέξανδρος Γκούλιος.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.