Η Μύλοι Λούλη εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της, με δύο νέα προϊόντα. Το μίγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό παρουσιάστηκαν στο ευρύ κοινό, στην Artoza. Σύσσωμη η οικογένεια της Μύλοι Λούλη υποδεχόταν τους πελάτες της καθημερινά, στο περίπτερό της, προσφέροντας ελληνικούς μεζέδες με τη συνοδεία pretzel, με το νέο αλεύρι τύπου 70% Super Δυνατό, κριτσίνια με αλεύρι Πολύκαρπο, μπαγκέτα με Extra Rustic και Extra Ζυμωτό αλλά και νόστιμο ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με το νέο μίγμα Low GI Ευ Ζην.
www.loulismills.gr